De Body Type Oplossing

Voor ik u de oplossing vertel, moet u zich realiseren dat er zonder dat u uw Body Type weet er geen echte oplossing is. Dit is de reden waarom het een verspilling van tijd is om te proberen gewicht te verliezen als u uw Body Type niet weet. Je verliest soms wel eens wat, maar zolang uw dominante klier is uitgeput en verkeerd wordt aangestuurd, heeft u nooit de capaciteit om het te veel aan gewicht er ook af te houden.

Wat als u uw Body Type kent? Dan weet u:

  • precies wat u moet eten om uw systeem te versterken en in balans te brengen;
  • welke voeding u moet gebruiken om de cirkel van verlangens en overgewicht te doorbreken;
  • wat uw lichaam nodig heeft voor de meeste energie;
  • hoe u een betere gezondheid kunt creëren en de valkuilen van uw lichaam kunt sluiten;
  • … en nog veel meer!

In plaats van uw dominante klier te overstimuleren om energie en ontspanning te krijgen, zult u met het Body Type systeem leren hoe u moet eten om gebalanceerd uw andere klieren te voeden en uw dominante klier rust te geven en verjongen. Uw energie komt terug en uw vermogen om met stress om te gaan zal toenemen.

De juiste voeding zal uw vier klieren en uw gehele stofwisselingssysteem in balans brengen. Een lichaam in balans draait gelijkmatig op vier cilinders en wordt niet slechts voortgedreven door één cilinder. Het lichaam gebruikt de energie van al uw klieren, niet slechts van de dominante klier. Deze op uw Body Type aangepaste manier van eten zorgt voor geheel vernieuwde gevoelens en manieren van leven. Schildkliertypes die het slechts moesten hebben van hun levendige schildklierenergie krijgen tevens de adrenalinekracht, de warmte van de geslachtsklieren en de helderheid van de hypofyse. Ieder Bodytype zal beter in balans komen en met een sterk , functioneel metabolisme.


Met Dr. Abravanel’s Body Type Systeem kunt u:

  1. Uw Body Type bepalen
  2. Leren hoe u uw dominante klier kunt laten rusten en de andere drie meer kunt stimuleren.
  3. Harmonie en balans in uw lichaam creëren, uw energie terugkrijgen en uw overgewicht verliezen.

Dit is de enige manier waarop u gewicht kunt verliezen en er af kunt houden.


Om uw Body Type te vinden en te ontdekken hoe u daar in uw situatie mee om kunt gaan kunt u contact met ons opnemen.