body type diet

Modules

Het Body Type Systeem is in overzichtelijke modules opgebouwd. Sommige modules zijn van toepassing op alle Body Types terwijl andere modules een verschillende versie hebben voor de verschillende Body Types

Module 1: Ontdek uw Body Type

De eerste en meest vitale stap is het bepalen van uw Body Type. Dan bent u gereed voor:

Module 2: Het voedingsplan voor uw Body Type

Wilt u gewicht verliezen? Aankomen? Uw gewicht in balans brengen ? Het verwijderen van uw probleemzones? Wilt u meer energie, uw valkuilen sluiten en een optimale gezondheid? Het begint allemaal met het op de juiste manier eten die past bij uw Body Type.

Daarna kunt u starten met:

Module 3: Verlangens onder controle

Ieder Bodytype heeft zijn eigen specifieke valkuilen wat betreft verlangen naar bepaalde voeding. Deze module helpt u met specifieke balanceringslessen en het analyseren van eetverlangens. Deze module kunt u zo vaak doen als u wilt, terwijl uw lichaam naar zijn optimale gewicht toewerkt.

Module 4: Smaak in balans

Smaak en zijn compagnon reuk zijn vitale verbindingen tussen voeding en uw lichaam. De smaken en geuren in uw dieet met elkaar in balans brengen is het natuurlijke alternatief voor het tellen van toegestane calorieŽn, vet of vezels. Als u uw smaak en de invloed daarvan op uw eetgewoontes echt begrijpt, zal uw relatie ten opzichte van voeding compleet veranderen.

Module 5: Fitnessprogramma voor uw Body Type

Een fitnessprogramma dat op de juiste manier voor u werkt is net zo belangrijk als het juiste voedingsschema als het gaat om het creŽren van een totaal welbevinden bij uw beste gewicht. Deze Module stelt u in staat een programma te ontwikkelen dat u bevalt en ook werkelijk graag doet omdat het zo goed voelt.

Module 6: Koken voor uw Body Type

Boodschappen doen en op de juiste manier eten bereiden voor uw Body Type vereist kennis en oefening. Als u verantwoordelijk bent voor het bereiden van maaltijden voor een gezelschap met meerdere Body Typeís, dan zullen we u ook daar mee helpen.

Module 7: Stress onder controle

Het begrijpen van uw Body Type helpt u de schadelijke effecten van stress in uw leven te reduceren. Deze module kijkt naar stress en de relatie met uw neiging bepaalde voeding te verorberen. Bij de manieren waarop u zichzelf kunt helpen stress te verminderen hoort ook een speciale acupressuur-massage die u op uzelf kunt toepassen. Vanzelfsprekend is deze massage afgestemd op uw BodyType.

Module 8: De laatste pondjes

Dit is het moeilijkste gewicht om te verliezen en bestaat vaak uit cellulitisvet. Deze module omvat een dieet van een week die uw lichaam helpt actief te worden en het hardnekkige vet te verbranden. Uw counselor zal u helpen te bepalen wanneer u aan deze module toe bent.

Module 9: Uitbreiding van uw voedingskeuzes voor altijd

Het moment waarop u al het gewicht verloren of erbij gekregen hebt wat u wilde en uw probleemzones zijn geen probleem meer, is het meest kritische tijdstip voor uw succes op de langere termijn. Dit is wanneer u een dieet of voedingsplan gaat vertalen naar een compleet natuurlijke relatie ten opzichte van de voeding die u graag eet. De principes die u in module 4 geleerd heeft, worden nu de basis van gezondheid en gewichtsbeheersing voor uw verdere leven. Het doorlopen van Module 4 is dan ook een voorwaarde voor module 9. 


Body Type Counseling is ideaal om de vele manieren te ontdekken om uw lichaam, geest en levenslust te versterken door uw eigen unieke, persoonlijke Body Type te begrijpen.

Wilt u contact met ons opnemen dan kan dat:
Paula Kuiper, gecertificeerd Body Type Counselor
Telefonisch op nr. 0306044406
Via de email: info@schoonheidssalonpaula.nl