Voedingsverlangens en uw dominante klier

Welke voeding stimuleert juist één van deze vier klieren?

De wetenschap vertelt ons dat de schildklier gestimuleerd wordt door zoetigheid, koolhydraten en cafeïne. Dus schildkliertypes eten (of overeten) graag deze voedingsmiddelen.


 


De adrenalineklieren worden gestimuleerd door vet en zout. Adrenaline types eten graag vlees, kaas, nootjes, alles wat maar vet en zout is om die stimulans van adrenaline hormonen te krijgen.

 

De geslachtsklieren worden gestimuleerd door rijke en gekruide voeding zoals Mexicaans en Thais, dus G-Types zullen op die manier de door hen gewenste stimulans krijgen.


 

De hypofysetypes nemen de voeding die de hypofyse stimuleert, zoals melk, yoghurt, ijs en  fruit

Dus zo werkt het: door dié voedingsmiddelen te eten die stimulerend werken op uw dominante klier krijgt u een “goed gevoel” en voelt u zich energiek. Voor een tijdje werkt het. Maar als u zo doorgaat dan zult u zichzelf schade berokkenen. Uw dominante klier zal na verloop van tijd gestresst en vermoeid raken. U verliest energie, en als u energie heeft dan verliest u het sneller. Dan zult u weer meer en meer moeten eten van die bepaalde voedingsmiddelen om uzelf op gang te houden. Uiteindelijk zal uw dominante klier uitgeput raken. U zult moe zijn, onweerstaanbare eetverlangens hebben waartegen u slechts met een enorme wilskracht kunt vechten. En in de meeste gevallen zult u ver van uw ideale gewicht zijn, niet gezond zijn, u niet gezond voelen, en bovendien geen energie hebben.