Wie zijn wij ?

Wij zijn een instituut voor huidverzorging Schoonheidssalon PAULA, gelegen in de wijk "Bateau-Noord", naast wijk "Galecop", Nereusburg 14 in Nieuwegein. De salon is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, bus67, één minuut lopen vanaf de halte "middenweide". Voor automobilisten is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Klik op 'Routerplanner' voor snelste route naar onze salon.
Wij begeleiden ook mensen met overgewicht. Hier bleek dat velen het erg lastig vinden om een gezonde maar vooral duurzame oplossing te vinden voor hun overgewicht.

Na het lezen van het boek van dr. Abravanel en Elizabeth Morrison, werd het duidelijk waarom niet iedereen met hetzelfde dieet kan afvallen.  Daar er in Nederland geen erkende opleiding tot Body Type Counselor bestaat, is in Amerika bij het Body Type Instituut de opleiding tot Body Type Counselor gevolgd.

Na terugkeer als gecertificeerd Body Type Counselor zijn velen begeleid bij het volgen van dit Systeem. De successen die zij hiermee behaald hebben zijn enorm: men heeft niet alleen gewicht verloren, maar ook meer energie en een betere gezondheid gekregen.